Pamiętasz zapach świeżo wypieczonego chleba o poranku? Wiesz, że nie znajdziesz go na żadnej sklepowej półce? A może nie jesteś w stanie żyć bez klasycznej, włoskiej pizzy wypiekanej na cienkim cieście? Tradycyjny piec to podstawa uzyskania takiego smaku. Tylko w nim odpowiednia temperatura pozwoli uzyskać tę niepowtarzalną chrupkość.
Teraz piec opalany drewnem możesz mieć w swoim domu i ogrodzie. Wykorzystanie go do wypieku chleba lub pizzy to tylko jedna z wielu możliwości. Używając pieców opalanych drewnem możemy zaoferować naszym gościom najbardziej wyszukane potrawy przyrządzone w naturalny i zdrowy sposób – mięso grillowane, smażone, duszone; ryby grillowane, pieczone w folii; tarty, ciasta, suszone owoce i wiele innych. Granice wyznacza tylko wyobraźnia
Pamiętasz zapach świeżo wypieczonego chleba o poranku? Wiesz, że nie znajdziesz go na żadnej sklepowej półce? A może nie jesteś w stanie żyć bez klasycznej, włoskiej pizzy wypiekanej na cienkim cieście? Tradycyjny piec to podstawa uzyskania takiego smaku. Tylko w nim odpowiednia temperatura pozwoli uzyskać tę niepowtarzalną chrupkość.
Teraz piec opalany drewnem możesz mieć w swoim domu i ogrodzie. Wykorzystanie go do wypieku chleba lub pizzy to tylko jedna z wielu możliwości. Używając pieców opalanych drewnem możemy zaoferować naszym gościom najbardziej wyszukane potrawy przyrządzone w naturalny i zdrowy sposób – mięso grillowane, smażone, duszone; ryby grillowane, pieczone w folii; tarty, ciasta, suszone owoce i wiele innych. Granice wyznacza tylko wyobraźnia